RRReis app

OLDEBROEK -  Met de multimodale reis app van RRReis plan je je reis hoe en waar je dat zelf wilt. De app is sinds 13 december 2020, bij de start van RRReis, beschikbaar. Onlangs is de app aangepast met nieuwe en verbeterde mogelijkheden, zoals het indienen van een verzoek om een bus bij een overstap te laten wachten. Daarnaast boek je binnenkort via de app ook een deelfiets of deelscooter. De app is beschikbaar voor IOS en Android.

 Kies je eigen vervoermiddel

Met de RRReis app bepaal je, zelf hoe jij reist. Je plant, boekt en betaalt je reis namelijk allemaal in één app. Daarnaast kies je zelf met welk vervoermiddel je van deur tot deur reist. Alle vervoermiddelen worden aangeboden in de app; bus, trein, metro, tram, ferry, (deel)fiets of te voet. Binnenkort komen daar ook deelscooters en deelauto’s bij. Ook kan je de vervoermiddelen combineren op je reis. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om je reis zo duurzaam mogelijk te plannen. Dat past goed bij het groene, elektrische busvervoer van RRReis.

Je mobiel is jouw vervoerbewijs

Als je voor elk onderdeel van jouw reis zelf je kaartjes moet regelen, is reizen niet makkelijk. Daarom koop je jouw vervoerbewijzen eenvoudig via de RRReis app. We bieden kaartjes van verschillende vervoerders in Nederland aan. Plan je reis, kies de kaartjes die jij nodig hebt en betaal met iDeal of creditcard. Je kaartjes staan gelijk voor je klaar in de app. Jouw mobiel is dus jouw vervoerbewijs. Je opent zelfs de poortjes op het treinstation met de barcode op het treinkaartje in je app.

 ‘Wacht-op-mij’ service

De RRReis assistent stuurt je via de app een bericht wanneer je moet vertrekken, wanneer je tijdens je reis moet uit- of overstappen of wanneer je vervoermiddel klaarstaat. Loopt je reis niet zoals gepland? Dan geeft de RRReis assistent je een nieuw reisadvies. Daarnaast biedt de app sinds kort de ‘Wacht-op-mij’ Service. Dit houdt in dat je op 16 overstappunten in de regio IJssel-Vecht een verzoek kan indienen om de RRReis bus bij een overstap op jou te laten wachten als je rit vertraagd is. Dit KAN op punten zoals Deventer, Harderwijk, Nunspeet, Otterlo, Raalte en Wekerom, waar je lang moet wachten als je een overstap mist. Maak je gebruik van een bus waarvoor je moet reserveren (reserveerRRReis)? Ook dat regel je eenvoudig in de app.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment