thumbnail LGP Henri Meringa

´t LOO -  Vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek krijgt een nieuwe directeur. De huidige general manager Sander de Haas (52) is benoemd tot regional manager en krijgt in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid voor 10 vakantieparken van Landal GreenParks. Henri Meringa (38) volgt Sander de Haas op. Ook hij komt uit de Landal-organisatie en deed o.a. operationele ervaring op bij de Drentse parken Landal Aelderholt en Hof van Saksen. Henri Meringa neemt ook zitting in het bestuur van het Toeristisch Platform Oldebroek en geeft verder invulling aan de uitdagingen die voortkomen uit de toeristische visie. De managementwissel is op 1 juli jl. ingegaan. De zomermaanden worden gebruikt om de overdracht van werkzaamheden af te ronden.

“Ik heb hier de afgelopen tien jaar met zeer veel plezier gewerkt, zowel met alle medewerkers op het park als met alle toeristisch/recreatieve collega’s in deze mooie regio. Datzelfde geldt voor de plezierige en constructieve samenwerking met de gemeentelijke instanties en met hulpdiensten. Ik wens mijn opvolger Henri Meringa veel succes en vertrouw erop dat hij zich met jullie hulp en samenwerking snel thuis voelt in zijn nieuwe job,” aldus Sander de Haas bij zijn afscheid.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is de grootste Nederlandse exclusieve verhuurorganisatie van vakantieparken in Nederland en een toonaangevende internationale aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken. Onder Landal GreenParks vallen ook de merken: Hof van Saksen, Landal Ski Life, Landal Camping, Landal Business Line, Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar.

Het in 2020 ingezette Europese expansieprogramma wordt in 2021 verder voortgezet en zal het huidige aantal van ruim 100 bestemmingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije verder doen toenemen. Op dit moment biedt Landal GreenParks in totaal ruim 14.504 vakantieaccommodaties en 1.300 campingplaatsen. Jaarlijks kiezen meer dan 2,2 miljoen gasten voor Landal GreenParks en brengen er 11,4 miljoen overnachtingen door. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3.000 medewerkers.

Landal GreenParks heeft een ambitieus duurzaamheidsprogramma en komt elk jaar dichter bij haar doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Landal wil onvergetelijke vakanties waarmaken, met een positieve impact op natuur, regio, mens en klimaat. Alle parken van Landal zijn gecertificeerd met een Green Key, hét keurmerk voor duurzaamheid in de vrijetijdsbranche. In 2021 werd Landal voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het meest duurzame merk door de Sustainable Brand Index binnen de categorie Travel & Tourism.

Landal GreenParks maakt deel uit van Awaze, de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa, met o.a. de volgende zelfstandige merken: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment