thumbnail image001

Mededeling van Huisartsen de Brink Wezep 

WEZEP -  Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247 247 247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door Huisartsen de Brink Wezep volledig bent gevaccineerd, kunnen zij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar assistente@huisartsenwezep.nl geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het  mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan stuurt de praktijk u dat toe. Het heeft geen zin om de praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Later toestemming geven of gegevens aanpassen

Is uw vaccinatie al geweest en wilt u alsnog dat het RIVM uw gegevens registreert? Dan moet u contact opnemen met de zorgverlener die de vaccinatie heeft uitgevoerd. Dit kan de huisarts, de GGD of een zorginstelling zijn. Heeft u een prik gehad bij de GGD? Dan kunt u bellen met het landelijke belcentrum van de GGD. U vindt het telefoonnummer in de prikuitnodiging die u per post heeft gekregen. Met uw toestemming kunnen zij de vaccinatiegegevens alsnog met het RIVM delen. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment