BEBB

OOSTERWOLDE  –B&B de Heughte in Oosterwolde is bekroond met de tweede plaats bij de verkiezing ‘Beste & Breakfast van Nederland 2021’. De B&B staat daarmee op het erepodium in de categorie 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakte de uitslag woensdagochtend bekend. Bij het vaststellen van het eindklassement, kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland naar objectief meetbare faciliteiten en services. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar voor een volledig beeld van zowel de kwaliteit als gastvrijheid, tellen ook de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl mee bij de verkiezing. Daaruit blijkt dat gasten erg enthousiast zijn over deze B&B”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Gasten over B&B de Heughte

Gasten waarderen B&B de Heughte met een gemiddelde reviewscore van maar liefst een 9,6 op Bedandbreakfast.nl. De reacties zijn zeer positief, zo schrijft één van hen: “We hebben heerlijke dagen gehad in B&B de Heughte. Een hele mooie B&B; fijne inrichting en voorzien van alle luxe. Heerlijk uitgebreid en vers ontbijt! We hebben genoten van de jacuzzi met mooi weids uitzicht.”

Eindklassement per categorie

In de categorieën 2 tot en met 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn de beste B&B’s van Nederland bekroond. In de hoogste kwaliteitsklasse van 5 tulpen is Inn The Woods in Overberg uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2021. Een overzicht van alle bekroonde accommodaties per categorie:

 

5 Tulpen

 1. Inn The Woods in Overberg (Utrecht)
 2. B&B de Heughte in Oosterwolde (Gelderland)
 3. B&B de Heegh in Didam (Gelderland)

4 Tulpen

 1. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
 2. DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
 3. In ons Straatje in Rosmalen (Noord-Brabant)

3 Tulpen

 1. Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers (Zuid-Holland)
 2. By Ann in Noordeloos (Zuid-Holland)
 3. B&B Vivre in Warder (Noord-Holland)

2 Tulpen

 1. B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)
 2. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
 3. De Zilverberg in Keijenborg (Gelderland)

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Accommodaties die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie worden periodiek bezocht door mystery guests, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. Zie ook Bedandbreakfastclassificatie.nl voor alle gecertificeerde B&B’s.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment