afbeelding 1 2910794921

OLDEBROEK -  De Puttensteinse roofriddertocht is een avontuurlijke autospel-en puzzelrit door de omgeving van Elburg en Oldebroek, die in reguliere vakanties gereden kan worden.

Bij het startpunt de Bakkersmolen van Schuld ontvangen de deelnemers de routebeschrijving, een lunchpakketje voor 4 personen, een spelletjestas met attributen en een kleine verrassing voor kinderen. Ook langs de route staan spellen en zijn er andere items geplaatst die bij de Puttensteinse Roofriddertocht horen. De tweede stop voor een ijsje en een spel is bij Supervlaai 't Harde. De tocht (geen rondrit) duurt ca. 2,5 uur en eindigt in Wezep bij Cafetarie Borst waar een lekker snack verstrekt wordt en een puzzel opgelost moet worden. 

De Puttensteinse Roofriddertocht is de hele zomervakantie te rijden. Het is noodzakelijk om voor 12u op te geven om de volgende dag  de rit te kunnen rijden. Dit ivm het samenstellen van het lunchpakket.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 8 juli 2021 t/m 4 september 2021
  • Het is noodzakelijk om voor 12u op te geven om de volgende dag de rit te kunnen rijden. Dit ivm verse broodjes bij de Bakkersmolen.
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment