Bo

WEZEP - Sinds 2012 heeft Stichting Charity in Malawi het project Food For LiFe. Dit project leert boeren hoe zij zelf hun eigen eten beter en duurzaam kunnen verbouwen. De jaarlijkse opbrengst is voldoende om iedere dag 100.000 mensen een bordje pap te geven. Om hiervoor gelden binnen te krijgen heeft Charity jarenlang een showroom gehad aan de Rondweg in Wezep. Bijna tien jaar lang heeft de stichting daar gratis mogen zitten.

Daar is nu een eind aangekomen. De showroom is nu gevestigd aan het Meidoornplein 11 in Wezep. Vrijwilligers hebben het pand helemaal opgeknapt. Het is nu een schitterende winkel. Er worden mooie nieuwe producten voor wonen en werken verkocht. Eetkamerstoelen, bureaus en bureaustoelen en allerlei accessoires.

Nu de coronabeperkingen worden opgeheven kan de winkel officieel geopend worden. Dat staat gepland voor zaterdag 26 juni 2021 om precies 12 uur. De opening zal worden gedaan door Grace Nyasulu. Zij is geboren in en woont in Malawi, maar studeert momenteel in Nederland.  U bent welkom om even een kijkje te komen nemen in de winkel. Een hapje en drankje staan voor u klaar.

NB.

Komende maand wordt een grote container naar Malawi gestuurd. Daarin is nog ruimte voor (kinder)kleding. Het mag gebruikte kleding zijn mits schoon en heel. U kunt dat brengen in de winkel tijdens de openingsuren. Donderdag en vrijdag van half twee tot half zes en op zaterdag van 10 uur tot drie uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment