thumbnail smakelijke moestuin peuteropvang de Rank

WEZEP - De peuters van peuteropvang “de Rank” beleven veel plezier aan het meehelpen bij het plantjes poten, zaadjes zaaien en water geven. Ze vinden het leuk om samen te ontdekken hoe de verschillende gewassen gaan groeien. De moestuin staat dichtbij de ingang van de school en daardoor kunnen ze makkelijk zien hoe hard de plantjes groeien. Deze week kunnen de eerste aardbeien geplukt gaan worden.


“Smakelijke moestuinen”  zal bijdragen aan het aanleren van gezonde eetgewoonten. Deze moestuin is een initiatief van Goed Bezig en wordt ondersteund door de Gemeente Oldebroek. Door middel van dit project kunnen jonge kinderen kennis maken met de verschillende soorten groenten en fruit.

Natuurlijk gaan ze na het oogsten ook proeven met elkaar en worden de ouders op de hoogte gehouden door middel van een informatiebrief en foto’s die geplaatst worden in het ouderportaal van peuteropvang “de Rank”.

Bent u op zoek naar een veilige en fijne omgeving voor uw peuter? U kunt telefonisch een afspraak maken voor een kennismaking. Dan kunt u een keertje met uw peuter langs komen om het lokaal te bekijken. Telefoonnummer : 06-20782355. Voor verdere informatie kunt u ook de website van SKO bekijken: www.skgo.nl

Juf Geke en juf Karin

thumbnail Juffen peuteropvang de Rank

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment