LION

OLDEBROEK/ELBURG -  Evenals vorige jaren heeft de Lionsclub Elburg-Oldebroek aan stichtingen en verenigingen de gelegenheid geboden om hun wensen in te dienen. Via het e-mailadres van een” digitale wensboom” konden wensen ingediend worden met leuke ideeën voor een maatschappelijk doel. Er zijn drie wensen beloond met een gift. De waardecheques werden uitgereikt door Robert Jansen, president van de Lionsclub Elburg-Oldebroek.

De heer Bertus Wijnne, vertegenwoordiger van de EBF-foundation, toont links op de foto de cheque van € 500.-, bedoeld als bijdrage voor de renovatie van de tuin van het Nieuwe Feithenhof. De EBF Foundation zamelt daarnaast ook geld in voor ondersteuning van andere projecten in het kader van welzijn van mens en dier.

De heren Frits Jautze en Ed Hagenbeek van de stichting HelemaalGroen tonen in een vuilgrijper gevat, de cheque van € 250.- Deze stichting beijvert zich om het zwerfvuil in elke gemeente op te ruimen. Daartoe is een gratis zwerfvuilapp te downloaden. Meer informatie is te vinden op de website: www.helemaalgroen.nl

Rechts van president Robert Jansen staat mevrouw Miep van Enk. Zij nam namens de belcirkel, vroeger vallend onder het Rode Kruis nu onder de stichting Wiel, een cheque van  € 200.- in ontvangst. Tien vrijwilligers van deze belcirkel bellen om de beurt elke ochtend met de deelnemers. De belcirkel bestaat inmiddels 15 jaar. Deze zomer wordt dit jubileum gevierd met een bijeenkomst van vrijwilligers en deelnemers, financieel ondersteund door deze gift.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment