Foto FBK persbericht juni 2021

OLDEBROEK - Met alle beperkingen op het sporten moest Goed Bezig Oldebroek de afgelopen periode creatieve manieren vinden om toch in beweging te blijven. Dit gold ook voor hun beweeggroep ‘Fit bij de Koffie’. Toch lieten de Buurtsportcoaches en deelnemers zich niet uit het veld slaan en werd er bijna wekelijks gesport. Nu de maatregelen weer versoepelen zijn ook nieuwe deelnemers weer van harte welkom!  Fit bij de Koffie heeft als doel volwassenen die (nog) niet actief zijn in beweging te brengen. Wekelijks komen in zowel Wezep als Oldebroek een groep volwassenen bij elkaar om verschillende sport en spel activiteiten te doen. Dit wordt begeleid door een buurtsportcoach van Goed Bezig Oldebroek. Na afloop drinken ze samen een kop koffie of thee. 

 

Gesprek met Jordy de Koning over de gratis beweeggroep 'Fit bij de Koffie'

Alternatieven
Afgelopen jaar werd het ons niet makkelijk gemaakt”, aldus Jordi de Koning, buurtsportcoach bij Goed Bezig Oldebroek. “Het begon natuurlijk met 1,5 meter afstand, maar uiteindelijk mochten we in januari ook niet meer de zaal in en moesten we een andere locatie zoeken. Dit is gelukt bij een aantal lokale buitensportsportaccommodaties. We hebben hier weer en wind, zon en sneeuw voorbij zien komen, maar desondanks toch  wekelijks gesport”. Inmiddels zijn de zalen weer open en kan de groep weer binnen sporten. Na afloop genieten ze ook weer van een kop koffie, thee of glas water.

Meedoen

Wil jij ook beginnen met bewegen? Of ken jij iemand die wel wat sociale contacten kan gebruiken? Je bent van harte welkom! Fit bij de Koffie is maandag (10.00-11.00 uur) en donderdag (09.15-10.15 uur) in de Kamphal in Wezep. Op maandagen van 15.00-16.00 uur is deze in de Talter in Oldebroek. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Meld je vooraf even aan door contact op te nemen met Laura Daanen. Dit kan telefonisch via 06 83 79 74 23 of een e-mail te sturen naar LDaanen@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment