thumbnail IMG 2460

OLDEBROEK -  ‘Volgens degenen die vanmiddag bij de finish aanwezig waren, kwam ik spierwit aan,’ vertelt Jesse Mulder. De 17-jarige Jesse stapte zaterdag 19 juni op zijn racefiets om 100 kilometer af te leggen tijdens zijn ‘eigen’ Toer de Dellen editie 2021”. Officieel is Stichting Toer de Dellen opgeheven, maar in overleg met het bestuur fietste Jesse nog eenmaal vier rondes.

Foto´s André ter Velde

Jesse: ‘Ik was aardig stuk. Ik kon echt merken dat ik niet had getraind, maar dit was een bewuste keuze om solidair te zijn met de kinderen die nu in behandeling zijn of zijn geweest en zich ook niet op de loodzware chemo's en bestralingen kunnen voorbereiden, zoals ik destijds.

Het was weer een geweldige belevenis om samen met mijn vader ons in te zetten voor lotgenoten en zo een bijdrage te leveren aan een hogere genezingskans’.  Op de achterkant van zijn shirt stonden de namen van de kanjers die hij kende en die overleden zijn aan de gevolgen van kanker.

Jesse wil zijn sponsoren bedanken voor het gigantische sponsorbedrag van €11.250,-  dat hij met zijn tocht heeft opgehaald. Hij vindt het geweldig dat zoveel bedrijven en mensen hem gesponsord hebben. Hij had niet durven dromen dat het zo'n mooi bedrag zou worden. Ook iedereen die hem  leuke berichtjes en kaartjes hebben gestuurd wil hij bedanken.

‘De eerste twee rondes gingen heel makkelijk. Tussen de middag een lekkere lunch aangeboden door Bakkerij Schuld en nog een hamburger gegeten, die at ik ook altijd in de Dellen tijdens de vorige Toer de Dellen edities. De derde ronde ging ik ook nog als een speer, maar de vierde ronde was af en toe echt afzien, ook al had ik een superfijne fietsbroek van Van Werven gekregen. Maar de missie is volbracht, aldus een tevreden Jesse.

Hij zegt het een mooie dag te vinden om op terug te kijken. Heel fijn en bijzonder vond hij het dat de ouders van Debora bij de finish stonden. Zij staat met haar naam op de achterkant van zijn shirt. Hij wenst iedereen alle goeds. Vooral de  kinderen die in behandeling zijn en ouders/gezinnen die een kind moeten missen dat aan de gevolgen van kanker zijn overleden.

‘Geniet van elkaar en van het leven, ‘ besluit Jesse.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment