thumbnail Foto W. van t Ende Transport komt naar het bedrijvenpark H2O

HATTEMERBROEK -  Transportbedrijf W. van ’t Ende Transport komt naar het bedrijvenpark H2O. Vandaag, 15 juni 2021, heeft André van ’t Ende hiervoor een erfpachtovereenkomst met de gemeente Oldebroek getekend. Hiermee krijgt zijn bedrijf de beschikking over een passende zichtlocatie aan de Duurzaamheidstraat in Hattemerbroek.André van ’t Ende, eigenaar van het transportbedrijf: “Ik ben blij met deze deal. Mijn huidige locatie aan de Voskuilerdijk in Hattemerbroek is te klein geworden. Ik ben al een paar jaar op zoek naar een geschikte bedrijfslocatie. Met deze overeenkomst, tot stand gekomen in samenwerking met Dries Knol (Atlant Bouwdiensten), heb ik een duurzame en toekomstbestendige plek voor mijn bedrijf.”

De overeenkomst is in twee stappen bereikt en in samenwerking met bedrijvenpark H2O tot stand gekomen. Het bedrijvenpark ruilde hiervoor deze bedrijfskavel met de gemeente voor een bedrijfskavel aan de Warmtekrachtstraat op het bedrijvenpark H2O. “De bedrijfskavel aan de Duurzaamheidstraat kon daarmee in erfpacht worden uitgegeven aan W. van ‘t Ende Transport.”, legt Piet Tulner, directeur van het bedrijvenpark, uit. “De bedrijfskavel aan de Warmtekrachtstraat komt daarmee in handen van het bedrijvenpark H2O en is gelet op vorm en de ontsluitingsmogelijkheden zeer geschikt om uit te geven aan kleinere bedrijven.”

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Het zorgen voor een goed ondernemersklimaat is een belangrijk speerpunt voor de gemeente Oldebroek. Het voorzien in passende huisvesting voor de lokale ondernemers is hiervoor een belangrijk instrument, zodat zij kunnen groeien. Vitale bedrijven zijn van belang voor het behoud van de werkgelegenheid en onze bredere welvaart. Met deze tweetrapsraket kunnen wij een aantal ondernemers weer verder helpen, en hebben ook direct oog voor de belangen van de inwoners van Hattemerbroek. Wat ons betreft  dus een win, win, win.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment