thumbnail vlnr Joah Sophie Mila en Jada IMGL0977A JavO

OLDEBROEK – Alle vaders zitten in spanning en vragen zich af op welke wijze ze zondag 19 juni verrast worden op vaderdag. Alice van Beek en Erika Bakker, de twee coördinatoren van het Boerderijmuseum, hebben meegedacht en hebben verrassingsemmers gevuld met verschillende artikelen die elke vader kan gebruiken. Alice en Erika vertellen dat ze na de succesvolle moederdagactie direct de vraag kregen of ze voor vaderdag ook een actie op touw konden zetten. Ze hebben er over nagedacht en zijn uitgekomen op de emmers en hebben die gevuld met ’mannendingen’, zoals wat te knabbelen bij de borrel, gehaktballen van Slagerij Van de Weg, A4-schrijfblok, rolmaat, etc. Wat de verrassingsemmers betreft is er nog één prijsklasse: € 12,95. De emmers worden mooi ingepakt zodat het heel goed als cadeau gegeven kan worden.

Voor moederdag was de reactie overweldigend. Alice en Erika vragen daarom om uiterlijk donderdag 17 juni te bestellen via E-mail: info@boerderijmuseum.nl of telefonisch via nummer 0525 63 1457. Wie het eerst komt, het eerst maalt en op=op.

De bestellingen kunnen zaterdag 19 juni tussen 10.00 en 12.30 uur afgehaald worden bij het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment