thumbnail IMG 20210603 113800 317

WEZEP (advertorial) -  De vergelijking met Willy Wonka’s de gouden wikkel uit Sjakie en de Chocoladefabriek is snel gemaakt; de gelukkige vinder van de in goud vergulde Nico De Boskabouter, kan rekenen op een jaar lang gratis pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter. In nabije omgeving van de pannenkoekenhuizen in Nunspeet, Wezep en Vaassen zijn deze week meerdere kabouters verstopt. De kabouters staan symbool voor Nico de Boskabouter, het centrale figuur in en om de pannenkoekenhuizen. Iedere geluksvogel die Nico de Boskabouter thuisbrengt bij een van de restaurants, kan rekenen op een lekkere pannenkoek als beloning.

Tussen de verstopte boskabouters bevindt zich één gouden versie, deze is extra bijzonder aangezien degene die hem vindt en thuisbrengt kan rekenen op een jaar lang gratis pannenkoeken bij een van de drie restaurants.

Tim Vissers, eigenaar van Pannenkoekenhuis De Boskabouter zegt hierover: “Met deze sympathieke actie vieren we dat we eindelijk weer pannenkoeken mogen serveren aan onze trouwe Nico fans, daarnaast willen we Nico de Boskabouter nog meer tot leven brengen. We weten dat Nico inmiddels al veel fans heeft in de regio, en willen dit graag verder uitbouwen. Ook is het een mooi moment om ons nieuwe restaurant in Vaassen onder de aandacht te brengen”.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment