thumbnail Van Ommen 50 jaar huwelijk 2

WEZEP - Vrijdag 4 juni was het echtpaar Van Ommen 50 jaar getrouwd. Henk van Ommen (73 jaar) komt uit de Voskuil en Hetty van Ommen – Veluwenkamp (70 jaar) uit Hattem. Na vijf jaar verkering trouwen zij op 4 juni 1971 op het stadshuis in Hattem. Daarna verhuisde het paar naar Wezep, waar ze nu ook wonen.

In Wezep woonden ze aan de Vollenhofsweg waar ze inwoonden bij de bewoners en deze meehielpen in en rond het huis. Daarna verhuisden ze naar de Leeuwerikstraat in Hattemerbroek waar ze met plezier achttien jaar hebben gewoond. Hierna vertrokken ze naar het ouderlijk huis van Henk in de Voskuil om bij de ouders in te wonen om deze te verzorgen op hun oude dag. Door herinrichting van de Voskuil, wat nu industrieterrein H2O is, moesten ze daar vertrekken. Ze vertrokken naar de Bovenheigraaf in Wezep waar ze nu nog woonachtig zijn.

Het paar heeft twee zonen: Arjan (44 jaar) en Hendrik (34 jaar). Ze zijn trotse opa en oma van vijf kleinkinderen. Deze komen met veel plezier bij opa en oma spelen en knuffelen met de dieren.

Vrijdag 4 juni bracht burgemeester Tanja Haseloop-Amsing een bezoek aan het echtpaar om ze te feliciteren met deze bijzondere dag. Ze zijn de Heere dankbaar dat ze zoveel jaren samen mochten zijn en hopen op nog vele jaren in goede gezondheid.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment