thumbnail 05CC7DC74BFD41D5B1B9DB6C54CF8A0E

WEZEP - In 2015 is Nelleke gestart met de opleiding Integrale Veiligheidskunde aan Hogeschool Utrecht te Utrecht. De eerste jaren doorliep zij met veel succes en plezier. Het hoogtepunt van de opleiding was haar zes maanden stage op Curaçao. Hier wisselde zij haar stagemomenten af met een diepgaande kennismaking met de lokale bevolking en hun gewoontes. Nelleke stond op haar stageplek paraat voor de veiligheid van diverse prachtige dieren in de lokale Zoo. Daarnaast droeg zij de pittige verantwoordelijkheid voor de beachparty’s en het opvullen van de strandbedjes.

Na een afronding met een fantastisch resultaat begonnen de laatste loodjes in (het weer koude) Nederland. Die laatste loodjes bleken erg zwaar waardoor haar vriendinnen haar er doorheen moesten slepen. Dit uitte zich in mentale steun, bezoekjes om samen aan het werk te gaan óf door haar in een prikkelarme ruimte te plaatsen.

Op zeven juni tweeduizend eenentwintig, was het eindelijk zover! De vlag is in de mast en de boeken zijn in het vuur. Haar vrienden kunnen stellen dat zij uitermate trots zijn op deze prestatie, maar bovenal op het doorzettingsvermogen dat Nelleke bezit!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment