thumbnail 2 jaar VeluweZegel

OLDEBROEK -  In juni van dit jaar bestaat dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post 2 jaar. Daarom  krijgt u op bestellingen van dé VeluweZegel in de periode van 1 juni 2021 tot en met 30 juni 2021 een korting van 25%. Sinds de invoering in 2019, is de zegel niet meer weg te denken op de Noordwest-Veluwe. Inmiddels zijn er meer dan 90 vaste locatiehouders die dé VeluweZegels promoten en daarbij ook indirect de werkgelegenheid voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen.


Wat staat er op de zegels?

Elke gemeente heeft haar eigen unieke zegel. Op de zegel van Putten staat de Oude Kerk. Op de zegel van Nunspeet vindt u de Dorpskerk. Voor Harderwijk en Elburg kozen we de Vischpoort en voor Ermelo de muziektent. Landgoed Zwaluwenburg vertegenwoordigt Oldebroek. Van Zeewolde is de toren van kerkgebouw Open Haven afgebeeld. Verder is er een algemene VeluweZegel met daarop een wild zwijn, een hert, bomen en een zeilboot in het water. Echte Veluwse kenmerken.

Hoe is dé VeluweZegel verkrijgbaar?
U koopt dé VeluweZegel bij diverse inleverpunten op de Veluwe of u bestelt deze via internet. Dé VeluweZegel heeft een landelijke dekking (ook de Waddeneilanden). Post voorzien van dé VeluweZegel kan alleen ingeleverd worden bij de locaties met een Inclusief Gresbo brievenbus.

Wilt u meer weten over onze kortingsactie of dé VeluweZegel bestellen, neem dan contact met ons op via 06-37112432 of mail naar info@VeluweZegel.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment