zand

ELBURG  -Zandverhalen in Elburg heropent met ‘De nacht van Nikodemus’. De grootste overdekte expositie van zandsculpturen ter wereld opent op 5 juni als eerste culturele instelling in Nederland om 00:00 uur haar deuren.

‘De Oden van Salomo’

Na de sluiting van musea en culturele instellingen mag ook Zandverhalen eindelijk weer open. Het museum organiseert een uniek nachtelijk bezoek aan de expositie met een exclusieve muzikale begeleiding van ‘De Oden van Salomo’ onder aanvoering van Frank van Essen.

 

Heden en Verleden

In drie historische hallen met een totale oppervlakte van circa 5000 vierkante meter neemt de expositie de bezoeker mee op een bijzondere reis aan de hand van één van de bekendste boeken ter wereld, historische items, ideeën en teksten van Aad Peters. Deze voert langs imponerende zandsculpturen, Bijbelverhalen, eeuwenoude olijfbomen, oude botters en metershoge historische sluisdeuren. Zo worden heden en verleden met elkaar verbonden en deuren naar diverse culturen geopend.

Voor deze exclusieve nachtopenstelling zijn slechts 200 tickets beschikbaar. Te reserveren à € 39,00 per persoon (inclusief entree, live muziek, hapje en drankje) via www.zandverhalen.nl/tickets

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment