thumbnail 007 WIMMIE BOUMA WINT BESTE ZANGERS VAN MIDDEN NEDERLAND KONINGSDAG 2021 V1.2 1

‘t LOO– Tijdens Koningsdag 2021 was er bij Loco TV en online een live muziekshow. Zes kandidaten streden om de titelBeste Zangers van Midden Nederland. De show werd georganiseerd door de Oranjevereniging Oldebroek en de ATB Vereniging Oldebroek. De Loco Media Groep verzorgde samen met het team van Arjan Venemann Audio Productions de uitzending. Deelnemers waren Harten10, Arjan Venemann, Duo Remix, Nathanael Bos, Wimmie Bouma en Het IJssel Duo.

De deelnemers hadden allemaal een nummer van een andere deelnemer uitgekozen. Naast dat nummer zongen zij ook twee eigen nummers. De kijkers thuis konden een SMS sturen om aan te geven wat zij de beste uitvoering vonden. Arjan Venemann opende de avond met een nummer van collega Nathanaël Bos “Op weg naar jou toe”, een nummer wat Arjan Venemann voor Nathanaël heeft geschreven. Daarna volgde Het Harten10 duo met Drommels Jongen een succes nummer van Het IJssel Duo. DuoRemix, Hennie Visch en Willem van Hooren zongen een nummer van Harten10 “Liefde maakt Blind”.

Daarna was het podium voor Wimmie Bouma, hij zong een nummer van Arjan Venemann “Vanaf dat ogenblik”. Het IJssel Duo zong een nummer van DuoRemix “Alles is Anders”. Nathanaël Bos bracht een nummer van Wimmie Bouma ten gehore “Was het allemaal gelogen”. Na dit eerste optreden van alle deelnemers kon er gestemd worden. In een gezellig sfeer volgden er optredens van alle deelnemers.

Aan het eind van de avond, nadat alle SMS stemmen geteld waren, werd Wimmie Bouma als winnaar op het podium gehaald. En Wimmie zong dan ook nog een keer het nummer “Vanaf dat ogenblik”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment