arianne

‘t LOO– Tijdens Koningsdag 2021 was er bij Loco TV en online live een bakwedstrijd te zien, Heel Oldebroek Bakt. Onder leiding van Kampioensbakker Hendri Jonker kregen de deelnemers twee opdrachten. Eerst moesten zij een koek “Arnhemse meisjes” bakken en daarna volgde als spektakelstuk een Koningstaart. Op de veranda van de ATB Vereniging beschikte iedere deelnemer over een eigen keukenopstelling compleet met oven en warmhoudplaat. Bakspecialist Hendri Jonker vormde samen met Joyce Rens de vakjury. Beide gaven aan verrast te zijn door de resultaten.

Veldkamp Keukens, Witgoed & Keukenapparatuur en Bakkerij Jonker hadden een Hoofdprijs van € 150,=, een 2e prijs van € 100,= en een 3e prijs van € 50,= beschikbaar gesteld. Na een enerverende middag werd Rianne van Tongeren als winnares naar voren geroepen, Eefke van Winkel werd 2e met een prachtige glutenvrije taart, Romy Spronk werd 3e.

Hendri Jonker gaf aan dat de dames direct in de bakkerij aan de slag konden. Ook de overige deelnemers Chantal Visch, Henriëtte Vischer, Jaline van de Wetering, Anita & Annette van Kruistum waren enthousiast over deze bakwedstrijd. De deelnemers zijn van 13.00 tot 18.00 aan het bakken geweest. Het team van Loco TV en AV Audio zorgde dat iedereen op afstand deze bakwedstrijd kon volgen. Een geslaagde samenwerking van de Chr. Oranje Vereniging Oldebroek, ATB Vereniging Oldebroek, Loco Media Groep en Arjan Venemann Audio Producties hebben Koningsdag 2021 online in Oldebroek mogelijk gemaakt. Na heel Oldebroek Bakt volgde in de avond de uitzending van de Beste Zangers van Midden Nederland.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment