thumbnail IMG 9728 3000x2000

Op tweede paasdag is Vaessen mode & trends in Oldebroek extra geopend. Henriëtta en Dick, eigenaars van de zaak vertellen over hun speciale actie.

OLDEBROEK(advertorial) - “Wij gaan open op tweede paasdag ” vertelt Henriëtta van Heerde-Vaessen. “Andere jaren waren we op feestdagen gesloten, maar nu we weer open mogen op afspraak  willen we klanten een extra mogelijkheid bieden om te komen winkelen. We zijn op maandag 5 april open vanaf 13.00 uur en we gaan vanaf die dag gratis appeltaart serveren bij de koffie/thee. De appeltaart wordt aangeboden door Boni Oldebroek. De winkel is ruim opgezet en de collectie is overzichtelijk gepresenteerd. Mooie nieuwe kleurgroepen  in de diverse stijlen die bij elkaar passen treft u aan en maken het winkelen heel aangenaam. Zoek je nog een leuk cadeau dan is een cadeaubon van Vaessen mode & trends een goede tip en altijd welkom bij iedereen. We komen ook met iets nieuws nl.  “De decoratiehanger”, een eigentijdse houten hanger in roze, blauw of grijs met allerlei verassende cadeautjes eraan inclusief een modecheque. Dat is leuk om te geven en te krijgen.” Deze kan besteld en bezorgd worden.

 Henriëtta gaat verder over haar passie: “Toen ik afgelopen week weer een klant stralend de paskamer uit zag komen, besefte ik dat ik dat tijdens de lockdown enorm heb gemist. We genieten ervan om mensen blij te maken met kleding die bij hen past. We bieden gevarieerde en eigentijdse kleding aan voor man en vrouw en daarvoor gaan we wekelijks naar Amsterdam om onze collectie aan te vullen met de nieuwste trends. Het afgelopen jaar is een nieuwe kijk gekomen op mode. Waar het eerder het meest belangrijk was dat kleding mooi was, ligt nu ook de focus op draagcomfort. Dat zien we terug in shirts, vesten, truitjes, en in comfortabele broeken, jurken en rokken.  Ook zien we de natuur invloeden veel terugkomen, in de vorm van bloemenprints en aardetinten, maar ook in de stoffen. Zo is een groot deel van onze collectie gemaakt van katoen, lyocell en viscose. De combinatie van mooi en draagbaar blijft natuurlijk heel belangrijk. Ik kan uren door praten over onze geweldige collectie, maar mensen moeten vooral zelf komen bekijken,” sluit ze af. “Een afspraak is geheel vrijblijvend en we geven graag persoonlijk advies als dat wenselijk is. De winkel is ruim en heeft 2 etages en daardoor mogen er 20 klanten per keer binnen zijn. Veilig winkelen staat dan ook voorop.  De collectie wordt ook gepresenteerd op Facebook en Instagram, zo blijft iedereen op de hoogte van de actieve modewinkel waar het enthousiasme altijd voorop staat.

Kijk voor meer info op www.vaessenmode.nl en bel voor een afspraak op 0525 631263 of 06 10933376.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment