thumbnail 20210330 132835.jpg

WEZEP -  Om voor de kinderen een feestje van een tandartsbezoek te maken is er een speciale instructieknuffel aangeschaft. De knuffel wordt o.a. gebruikt bij instructie voor kinderen, op het gemak te stellen of angstvrij maken van kinderen en uitleggen van een behandeling bij kinderen. Een prachtig en effectief hulpmiddel en in combinatie met de methode Gewoon Gaaf; wil het team van tandartspraktijk Kamphuis graag helpen om het gebit van uw kind mooi en gezond te houden. Om deze mooi en handige knuffel bij de kinderen te introduceren was er van 23 februari tot 22 maart j.l. een leuke winactie speciaal voor kinderen.

Wie weet er een toffe naam voor onze poetsknuffel?

Door een mooie kleurplaat te kleuren en een naam te bedenken konden de kinderen meedoen. Het jongetje of het meisje dat de winnende naam had bedacht kon een prachtige elektrische tandenborstel speciaal voor kinderen winnen.

Wat waren de jongens en meisjes creatief, prachtige kleurplaten en mooie namen waren er bedacht. Dit maakte de keuze erg moeilijk. Toch kon er maar 1 naam de winnende naam zijn; en deze naam is met een prachtige kleurplaat door wel door drie meisjes ingeleverd!

Met dank aan:

            Ilana Veldkamp

            Sophie van der Meulen

            Chloë Wessels

Kan de naam van de poetsknuffel bekend gemaakt worden:  Kareltje

Deze drie meisjes hebben alle drie een prachtige elektrische tandenborstel (philips sonicare for kids) gewonnen. Dinsdagmiddag 30 maart j.l. hebben zij de prijs in ontvangst genomen,

(Ook de kinderen die een naam met kleurplaat ingeleverd hebben, mochten een kleine attentie ophalen als dank voor het meedoen.)

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment