chllenge 11

OLDEBROEK - Alle Minecraft-fans opgelet! Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de Bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op mooie prijzen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar?

 

Challenge #11: Bouw een raket!
BiebBouwers, we have a problem. Hier Edo Musk. Mijn raket stijgt wel op, maar ontploft steeds bij het landen. En als ik op zoek wil gaan naar een bewoonbare planeet, zeg maar een aarde 2.0, dan heb ik een goede raket nodig. Helpen jullie mee om een ruimtevaartschip in Minecraft te bouwen? Eentje waarin ik me niet verveel, vol met bouwmateriaal, planten en dieren?

Meedoen?

  • Schrijf je gratis in door een ticket te reserveren op de website van de bibliotheek. Je ontvangt de link met de bouwopdracht in je e-mail (controleer je spambox).
  • Ben je klaar met bouwen? Stuur vóór 26 april een filmpje van jouw raket naar:educatie@bibliotheeknoordveluwe.nl
  • Vergeet daarbij niet je naam, telefoonnummer, leeftijd en woonplaats te vermelden. Voor kinderen uit gemeente: Heerde, Hattem, Oldebroek Epe en Elburg.
  • Natuurlijk vindt de bibliotheek het leuk wanneer bouwers uit andere gemeenten met deze opdrachten aan de slag gaan. Zij dingen alleen niet mee voor de prijzen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Bibliotheek Noord-Veluwe

Iedereen kan mee doen, maar alleen kinderen (9-14 jaar) uit het werkgebied van Bibliotheek Noord-Veluwe maken daarbij kans op toffe prijzen: het boek Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling of de klassieker Kuifje- Raket naar de maan!

Deelnemers kunnen tot 26 april 2021 een filmpje van hun raket mailen naar educatie@bibliotheeknoordveluwe.nl

Planning:

  • In mei toveren we kastelen met ene Harrie Snotter, tovenaar der lage landen met discutabele magische spreuken.
  • In juni tot slot bouw je een mega-robot!

Met dank aan Probiblio voor het ontwerpen van de minecraftchallenges!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment