cees

HATTEMERBROEK - Op 16 februari jl. was het precies 50 jaar geleden dat Cees van Oene en Willy van ’t Hul elkaar het ja-woord gaven.  Uit handen van burgemeester Haseloop ontvingen zij een ingelijste kopie van de trouwakte en natuurlijk de hartelijke felicitaties. Ze hebben samen vier kinderen gekregen. Helaas is oudste zoon Gerrit al vroeg na de geboorte overleden. Dochters Petra en Corien wonen inmiddels in Almere en zoon Gerco woont in Kampen. Het gouden echtpaar heeft vijf kleinkinderen, die allen maar wat graag bij opa en oma op visite komen (en andersom).

Foto's Alida Bosma

Cees en Willy zijn voor velen bekende gezichten. Zo is Cees zo’n 46 jaar actief geweest als postbode in de gemeente, en zijn beide al tientallen jaren als vrijwilligers verbonden aan voetbalvereniging VSCO. Voor dat laatste zijn ze door de vereniging, de gemeente en zelfs de KNVB al eens in het zonnetje gezet.

Vanwege de huidige beperkingen zit een groot feest er helaas niet in, maar getuige de vele ontvangen kaarten, bloemen en andere mooie cadeaus, is deze mijlpaal zeker niet geruisloos voorbij gegaan.

Het gouden koppel wenst iedereen veel gezondheid en hopelijk weer snel een fijn en normaal leven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment