thumbnail 2021 02 Advertentie inschrijven leerlingen

OOSTERWOLDE   -  Het bestuur van de School met de Bijbel De Wegwijzer te Oosterwolde nodigt ouders/verzorgers uit voor kennismaking en opgave van nieuwe leerlingen die geboren zijn tot en met 2019. Anders dan u van van de school gewend bent, kunt u dit jaar – i.v.m. de maatregelen rondom corona –  een eerste kennismaking doen via de website www.cnsdewegwijzer.nl. Daar kunt u in een filmpje een eerste indruk krijgen van het schoolgebouw.

Voor de aanmelding kunt u via de mail om aanmeldingsformulieren vragen (jantinauitdefles@cnsdewegwijzer.nl) of via het contactformulier op de website.

Wilt u ook graag een gesprek met de directeur, dan kunt u dat aangeven. De directeur neemt dan contact met u op om een online-afspraak te maken. Graag aanmelden voor 15 maart 2021.

Voor de opgave van uw kind vwordt u gevraagd een kopie van het ID-bewijs of de zorgpas van uw kind mee te zenden bij de aanmeldingsformulieren.

De identiteitsverklaring, waarbij Gods onfeilbaar Woord en de Drie Formulieren van Enigheid onderschreven of gerespecteerd dienen te worden, kunt u net als de schoolgids vinden op de site.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment