mira

WEZEP - Alberto IJs & Snacks aan de Meidoornpassage in Wezep gaat tijdelijk sluiten vanaf januari 2021. Met pijn in het hart, want Alberto is meer dan een IJssalon en snackbar: het is ook een plek waar menig vaste klant graag voor een bakkie en een praatje komt.‘Door Corona zijn we hard getroffen, omdat we alleen maar afhaal konden doen, en dat viel flink tegen’, zegt eigenaresse Miranda Horst-Vrolijken. ‘Het meest mis ik nog de gesprekken met de vaste klanten’. Alberto gaat nu tijdelijk sluiten, omdat het pand door de plannen van de gemeente sowieso gesloopt gaat worden en het met de huidige Corona situatie weinig zin heeft om nog langer open te zijn.

Het góede nieuws is dat Alberto terug komt met een nieuw pand, naast de visboer als het goed is. ‘Er is onder de Wezepers veel vraag naar een terras en dat is wat wij ook graag willen bieden’, aldus Miranda. ‘In het nieuwe pand gaan we straks uiteraard weer koffie met gebak serveren, ook zullen we ons gaan specialiseren in lekkere broodjes. Ik wil het graag laagdrempelig houden zodat jong en oud makkelijk bij ons naar binnen lopen.’ Maart 2022 hoopt Alberto met een nieuw pand open te gaan.

Gelukkig zijn er nog plannen voor de komende periode totdat dit gerealiseerd is: er komt een tijdelijke kiosk waar ijs, koffie en slush verkocht wordt, met een terras waar men gezellig even kan gaan zitten buiten.

Toch een terrasje te pikken voor Wezep!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment