ever

OLDEBROEK  -  Hoe kan ik mijn energierekening omlaag brengen? Waar kan ik subsidie aanvragen voor het isoleren van mijn woning? Met dit soort vragen denken de energiecoaches van Veluwe Duurzaam graag mee. Inmiddels hebben verschillende inwoners al een gesprek met een energiecoach aangevraagd om van gedachten te wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen. Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. Samen met de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem wil duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam woningeigenaren hierin stimuleren en passende informatie geven die bij hun eigen  woonsituatie past.

Gesprek aanvragen

Een gesprek met een energiecoach kan bij inwoners thuis, maar is ook online mogelijk. Dit gesprek is kosteloos en kan worden aangevraagd via www.veluweduurzaam.nl/advies/energiecoaches.

Over Veluwe Duurzaam

Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de Noord-Veluwe waar inwoners van de zeven Noord-Veluwse gemeenten terecht kunnen voor energieadvies en advies op gebied van verduurzaming.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment