Online Pietengym Meester Jesse en Jordi

OLDEBROEK - Woensdag 25 november was het weer een dolle boel op het kantoor van Goed Bezig Oldebroek. Zij organiseerden voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4 de Online Pietengym! Met meer dan 100 deelnemers was de eerste Online Pietengym een groot succes te noemen. Goed Bezig organiseert in de aanloop naar 5 december ieder jaar pietengym in Wezep en Oldebroek. Vanwege de coronamaatregelen kon dat helaas dit jaar niet doorgaan. Maar Goed Bezig liet zich niet kisten en besloot het pietengym dit jaar online aan te bieden.

De kinderen konden via de computer in hun eigen woonkamer meedoen. Ze hebben een klimparkoers gemaakt, gedanst en geprobeerd de gymmeesters van Goed Bezig te verslaan in allemaal uitdagingen. Ze hebben geknutseld, mikoefeningen gedaan en hun sinterklaaskennis getest met een Sinterklaasquiz. Ook Dansschool Bruinewoud en Gymvereniging SOS maakten deel uit van het programma.

Als afsluiter kregen de kinderen die mee hebben gedaan ook nog een pietendiploma thuisgestuurd. “Aan alle kinderen die mee hebben gedaan; bedankt! Ondanks dat we veel plezier hebben gehad, hopen we dat de kinderen volgend jaar gewoon weer mee kunnen doen aan de ‘normale’ pietengym in de gymzaal,” aldus Jordi de Koning, buurtsportcoach Goed Bezig Oldebroek.

Online Pietengym Meester Bas

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment