compu2

OLDEBROEK -  Donderdag 26 november van 13.00 tot 15.00 uur vindt de eerste editie van de ‘Online banenmarkt Stedendriehoek en Noordwest Veluwe’ plaats. Deze ‘coronaproof’ Online banenmarkt wordt georganiseerd door alle partners van FactorWerk | arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe. Dus zoek je een baan en wil je makkelijk in contact komen met werkgevers? Doe mee en word lid van de LinkedIn groep ‘Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe’!

Wat is de Online banenmarkt en hoe werkt het?

Via de LinkedIn-groep ‘Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe’ bieden werkgevers en uitzendbureaus tijdens het event vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Tijdens deze Online banenmarkt heb je de mogelijkheid je te presenteren, bijvoorbeeld met een persoonlijke (video)pitch of cv. Tevens heb je de gelegenheid om gelijk met de werkgever in gesprek te gaan.

Jouw baankans

Er worden banen aangeboden op verschillende niveaus en uit diverse branches. In de vacature of oproep staat wie je kunt benaderen. De Online banenmarkt is ook een ideaal moment om jouw netwerk uit te breiden.

Meedoen en aanmelden

Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoek je op: ‘Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe’ en klik je op ‘lid worden’. Je ontvangt binnen 24 uur bericht dat je lid bent geworden van de groep. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met jouw consulent of adviseur voor vragen.

Voorbereiden

Zorg dat jouw LinkedIn-profiel goed op orde is. Je kunt hiervoor de handige tips van Aaltje Vincent gebruiken. Bekijk de LinkedIn-pagina ‘Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe’. Je vindt er in aanloop naar de Online banenmarkt op donderdag 26 november van 13.00 - 15.00 uur handige tips en informatie.

Bedenk eventueel een ‘elevator pitch’, een videoboodschap of maak een cv waarmee jij je online wilt presenteren. Voor je cv is het handig om je adresgegevens en telefoonnummer te verwijderen als je deze online deelt in een groep. Bekijk meer informatie over online solliciteren en werk zoeken via social media, bijvoorbeeld via deze links op: www.werk.nl

Belangrijk

Om nieuwe vacatures te bekijken tijdens de Online banenmarkt moet je regelmatig jouw browser verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R. De geplaatste vacatures blijven na het event nog 4 weken online staan, maar kunnen worden verwijderd als de vacature vervuld is. Wacht dus niet te lang met reageren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment