sint

Lieve jongens en meisjes en papa’s en mama’s in Wezep.

Wat ben ik blij dat ik jullie kan vertellen dat ik samen met mijn pieten net zoals ieder jaar, ook nu weer naar Wezep kom en wel op zaterdag 21 november. Door de corona gaat alles wel wat anders hoor, maar we gaan er samen iets gezelligs van maken. Ik wil aan de papa’s en mama’s  en de kinderen vragen om tijdens mijn intocht aan de kant van de weg te blijven staan en ook afstand van elkaar te houden en niet achter ons aan te lopen.

Samen op de foto gaan kan dit jaar helaas niet, maar een tekening van jullie zou ik heel fijn vinden om te krijgen. Die mogen jullie onderweg in een netje doen die mijn pieten bij zich hebben. Ik en mijn Pieten hopen jullie allemaal zaterdag weer te zien te zien.

Samen met mijn Pieten vertrek ik om 10.00 uur vanaf het Meidoornplein.

Route intocht: Meidoornplein, Meidoornstraat, Berberisstraat, Lavendelstraat, Ruitersveldweg, Spoorlaan, Oude Wapenveldseweg, Kruisbesstraat, Hulststraat, Stationsweg, Oude Keizersweg (langs zwembad), Puttensteinseveldweg, de Sikkel, de Egge, Koolzaadakker, Komijnakker, Maisakker, Speltakker, Haverakker, Zoutlanddreef, Bovenheigraaf, Callunastraat, Acaciastraat, Clematisstraat, Kerkweg, Ruitersveldweg, Nieuwlandsweg, Heidepad, verlengde Kerkweg, Hoeloosweg, Zuiderzeestraatweg, Elias Beekmanstraat, Johan van de Kornputstraat, Buurskamp, Marga Klompestraat, Ien Dalesstraat,  Gerbrandystraat, Noordsingel, Abraham Kuijperhof, Noordsingel, Neder Enkweg, Zuiderzeestraatweg, Clematisstraat, Meidoornplein

Groetjes van mij Sinterklaas en al mijn Pieten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment