pietengym

WEZEP/OLDEBROEK - Woensdagmiddag 26 november is het rondom de Talter in Oldebroek en de Kamphal in Wezep een drukte van belang. Tal van aspirant pieten maken zich klaar voor de training die komen gaat. Inzet: een pietendiploma!

Vanmiddag was het dan eindelijk zover, de grootse pietengym voor kinderen uit groep 1 tot en met 4! De Talter in Oldebroek en de Kamphal in Wezep werden omgetoverd tot arena’s waarin een parcours moest worden doorlopen. Alle deelnemers konden een pietendiploma verdienen wanneer ze het parcours met moeilijke oefeningen goed zouden uitvoeren.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma

Er werd over daken gelopen, door dakramen geklommen, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door schoorstenen gegooid en nog veel meer! Alle kinderen hebben vol overgave het parcours doorlopen en de aanwezige pieten konden niet anders dan alle 210 deelnemers het felbegeerde diploma uitreiken!

De organisatie van de pietengym lag in handen van Goed Bezig Oldebroek in samenwerking met gymnastiekvereniging OLVO uit Wezep en gymnastiekvereniging SOS uit Oldebroek.

Tijdens pietengym zijn er foto’s gemaakt. Een aantal hiervan zijn terug te vinden op www.goedbezigoldebroek.nl of op hun facebookpagina: www.facebook.com/cfoldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment