HenH

HATTEMERBROEK - Evenals de vorige jaren houdt Kleindierensportvereniging Nut en Sport uit Wezep in de maand december een grote oliebollenactie. Op de zaterdagen 6 en 20 december 2014 van 9.00 tot 17.00 uur gaan we weer als vereniging oliebollen bakken en verkopen bij de ingang van het tuincentrum ‘GroenRijk’ in Hattemerbroek. We willen ook graag oliebollen leveren, die vooraf besteld worden (voorverkoop). Het is dan de bedoeling dat u zelf de oliebollen bij het tuincentrum aan de kraam afhaalt. Grote bestellingen bezorgen we eventueel aan huis. De oliebollen kosten € 6,50 per 10 stuks of € 0,70 per stuk. Ze zijn leverbaar met of zonder krenten!

De opbrengst van deze actie is bestemd voor verenigingsactiviteiten als het organiseren van de IJsselvliedtshow, gezamenlijk vervoer naar de shows en het ondersteunen van jeugdleden. De in onze regio zeer bekend bakkersduo Henk&Henk, staan altijd garant voor grote oliebollen en van prima kwaliteit. Wie ze nog niet heeft geproefd moet ze snel bestellen!

Tip van de bakkers: De oliebollen zijn heel goed koud en in plastic in te vriezen om ze daarna eventueel met kerst of zelfs in het nieuwe jaar te nuttigen!

U kunt eventueel ook de oliebollen opgeven bij:

Aalt van de Streek 038 – 3765308 of per email: aaltwilma@gmail.com

Jan Schoonhoven 0525 – 632339 of 06-25507200 of per email: j.schoonhoven@zonnet.nl

Voor de eerste dag uiterlijk tot 4 december en voor de tweede dag uiterlijk tot 18 december.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment