boom

OLDEBROEK/WEZEP  -  De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaat de Inclusief Groep deze week langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart. In Oldebroek/Wezep werden de BONI en Boomkwekerij Hoekert verrast met taart. Boomkwekerij Hoekert uit Wezep ontving van Christèl Zeldenrust (Inclusief Intervens) en Frank Lenferink (gemeente Oldebroek) een taart en een blik drop voor het feit dat het bedrijf al zoveel jaren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek biedt. Of het nu gaat om mensen uit Eritrea, mensen die een indicatie hebben voor de sociale werkvoorziening of het doelgroepenregister, Niels Visser (midden op de foto) doet er alles aan om de medewerkers zich thuis te laten voelen en de begeleiding te bieden die ze nodig hebben. En de medewerkers zelf? Zij zijn blij dat ze aan het werk zijn en gewaardeerd worden. 

boni1

Boni Oldebroek is door Christèl Zeldenrust in het zonnetje gezet, omdat Reshan uit Eritrea met veel plezier in deze winkel aan het werk is als vakkenvuller. En Boni Oldebroek is niet de enige vestiging met mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook de winkels in: Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Hooglanderveen hebben hun deuren en harten met veel succes open gesteld voor de diverse medewerkers.

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment