foto 1 fitste leerkracht met klas

't LOO -  De Looschool is dinsdag 13 oktober flink in de prijzen gevallen. Zij wonnen de prijs van fitste klas en fitste leerkracht van de gemeente Oldebroek! Van 18 tot en met 25 september deed ook de gemeente Oldebroek mee met de Nationale sportweek. Tijdens deze week daagde Goed Bezig Oldebroek de kinderen en leerkrachten van de basisscholen in de gemeente uit om zo veel mogelijk te bewegen. Om bij te houden hoeveel elke klas bewoog, kreeg ze een poster waarop ze stickers plakten voor actieve momenten in vier categorieën: lopend of fietsend naar school, na schooltijd een uur actief zijn, meedoen met de gymles en sporten bij een vereniging of club.

foto 2 fitste klas

Fitste klas

Na een hele week plakken hebben alle deelnemende scholen in totaal 7909 stickers geplakt!  Groep 5/6 van de Looschool in ’t Loo plakte de meeste stickers: met elkaar maar liefst 368, met een gemiddelde van 12 stickers per leerling! Voor deze geweldige prestatie hebben zij een prijs ontvangen; ze krijgen een wisselbeker en een clinic van een Gelders Topsporttalent!

Fitste leerkracht

Maar niet alleen de leerlingen streden voor een prijs; ook de leerkrachten mochten stickers plakken. En de fitste lerares komt uit ’t Loo:  juf Sandra Ruitenberg van groep 7/8 van de Looschool is de fitste leerkracht van 2020! Zij heeft maar liefst 15 stickers geplakt! Ook zij heeft met haar klas een prijs ontvangen; zij krijgen een wisseleker en een uur lang sportieve pleinactiviteiten, aangeboden door Goed Bezig Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment