Foto 2 Team Truckersparade Oldebroek

OLDEBROEK – De Oranjevereniging Oldebroek kijkt terug op geslaagde activiteiten in de afgelopen periode met op 15 maart de toneelavond, 26 april Koningsdag, 3 mei Taptoe Oldebroek, 4 mei Herdenking, 6 mei bezoek aan de ASK en 10 mei de 2e Truckersparade Oldebroek. Dirk Jan Grootkarzijn zegt namens de Oranjevereniging Oldebroek "bijzonder trots te zijn op al die vrijwilligers die dit mogelijk maken, zonder hen geen activiteiten". Ook geeft hij aan het geweldig te vinden om samen te werken met al deze enthousiasme mensen die zich inzetten. Tijdens de 2e Truckerparade afgelopen zaterdag is het team van de Truckersparade in een nieuwe outfit gestoken.

Tijdens de 2e editie van de Oldtimer Truckersparade Oldebroek was er veel truckhistorie te zien, een initiatief van Freddy Lindeboom en de Oranjevereniging Oldebroek. Vele bezoekers wisselden dan ook prachtige anekdotes en ervaringen met elkaar uit bij het zien van al dit oude materiaal. Om 11.00 uur werden alle trucks gepresenteerd tijdens een parade door speaker Harry van Putten, en gingen ze vervolgens een rondrit maken door de gemeente Oldebroek. Men reed door Oosterwolde, Hattemerbroek en Wezep. Een langgerekt lint van prachtige oude trucks. Trucks waar door de eigenaren vele uren aan gewerkt zijn. Ook tijdens de rondrit trok men veel bekijks. Het aantal deelnemers was gestegen ten opzichte van de 1e editie, de deelnemers waren dan ook bijzonder positief over de wijze hoe zij in Oldebroek werden ontvangen. De Oldtimer Trucks kwamen uit heel Nederland.

Naast de Oldtimer Trucks waren er ook diverse activiteiten op het Raadhuisplein, de Dakar Truck van Gerrit van Werven, het tractorpullingteam Intertechno Predator en de "The Green Dragon" Kenworth Showtruck waren present. Er waren optredens van het Eper Wegpiratenkoor en het duo Remix . De organisatie was op alles voorbereid en de bezoekers ontmoetten elkaar dan ook op het gezellige overdekte terras. De Truck modellenclub uit Epe presenteerde zich en de Oldtimer Bromfiets Club Elburg & Omstreken reed vanaf het Raadhuisplein een rondrit. Het team van de Oldtimer Truckersparade presenteerde zich deze zaterdag in nieuwe jacks. Na afloop klonken ondanks het weer positieve geluiden over deze 2e editie.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment