fris

OLDEBROEK -  Voor senioren van 65 jaar en ouder organiseert Veilig Verkeer Nederland (VVN) Oldebroek een opfriscursus. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden.

In twee bijeenkomsten van twee uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.  Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Oldebroek in opdracht van ROV Oost-Nederland.

  • Eerste bijeenkomst: woensdag 11 november 2020 van 19.30 tot 21.30 uur
  • Tweede bijeenkomst: woensdag 18 november 2020 van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Boerderijmuseum De Bovenstreek, Bovenstraatweg 10-a in Oldebroek. Let op: u wordt op beide dagen verwacht.

De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/-vrouw, een familielid of kennis mee. Wel vooraf aanmelden! Voor uw en onze eigen veiligheid heeft VVN maatregelen getroffen om de cursus coronaproof uit te voeren.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Oldebroek. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar 0575 51 01 44.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment