Persfoto isolatieactieweken

OLDEBROEK  - Wie er aankomende winter warmpjes bij wil zitten en nadenkt over isoleren, kan deze maand voor een lager bedrag zijn isolatiemateriaal aanschaffen. Van 12 t/m 31 oktober zijn namelijk de Isolatie-actieweken! Iedere Noord-Veluwse inwoner kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen als hij isolatiemateriaal heeft gekocht bij een van de deelnemende bouwmarkten. Met deze Isolatie-actieweken willen de Noord-Veluwse bouwmarkten, de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam inwoners stimuleren hun woning te isoleren.

Waarom is het belangrijk om te isoleren? Een goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen: in de winter wordt de kou tegengehouden en in de zomer de warmte. Een huis verbruikt daarbij minder energie, wat beter voor de portemonnee en het milieu is.

Radiatorfolie
Inwoners krijgen tijdens de Isolatie-actieweken korting bij een van de deelnemende bouwmarkten in de regio op vloer-, plafond-, muur- en dakisolatie, radiatorfolie en tochtwering. Na aankoop kunnen zij hun aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam beoordeelt of er aan alle voorwaarden is voldaan en zorgt ervoor dat de inwoners hun 25% korting ontvangen op het aankoopbedrag (met een maximum van € 100,-).

Extra korting
De deelnemende bouwmarkten bieden daarnaast zelf ook nog extra kassakorting aan op hun isolatiemateriaal. Welke bouwmarkten dat zijn en hoe hoog de korting is, staat op de website van Veluwe Duurzaam vermeld.

Meer informatie over de Isolatie-actieweken is te vinden op: www.veluweduurzaam.nl/isolatie-actieweken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment