OLDEBROEK -  Op zaterdag 3 oktober hebben 150 huishoudens van de gemeenten Oldebroek en Elburg een ontbijt- en brunchpakket aangeboden gekregen door de leden van de Rotary Club Oldebroek-Elburg.  Present Oldebroek en Elburg waren als verbindende schakel gevraagd om dit project in goede banen te leiden.

Net als voorgaande jaren heeft de Rotary de beide Present stichtingen gevraagd om de verbinding te leggen tussen hen en de hulpontvangers. Er is al gekookt, geklust, gewandeld  en er zijn  tuinen op orde gemaakt.  Maar door de coronabeperkingen moest er nu een ander plan bedacht worden.

Dit is gelukt. Er zijn luxe pakketten samengesteld met door Rotary leden gesponsorde producten en deze werden ook door hen bezorgd. Om ervoor te zorgen dat de juiste personen dit pakket ontvangen hebben de Present Stichtingen in hun eigen gemeente gezocht naar 75 personen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Op vrijdag 2 oktober werden de pakketten met de houdbare ingrediënten ingepakt. Op zaterdag 3 oktober werden hier de verse producten aan toegevoegd en werden de pakketten persoonlijk overhandigd door de Rotary leden bij alle adressen.   

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment