kv

WEZEP(advertorial) - Klanten uit Wezep en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 17 september weer terecht bij de volledig vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Meidoornpassage 15A. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent daarom opnieuw de deuren. Door een overzichtelijke indeling kunnen klanten gemakkelijk hun weg vinden in de winkel. Klanten kunnen blijven rekenen op een uitgebreid en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks een grote hoeveelheid aanbiedingen.

Winkelmanager Diana Hup-Hoekert kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel. “Dankzij de make-over is onze winkel nog overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en onze verrassende aanbiedingen. Door de nieuwe indeling vinden zij eenvoudig het product van hun keuze. Ook kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij één van onze zelfscankassa’s.“ Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Wezep en omgeving van harte uit om langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel!”

Verrassend, voordelig én overzichtelijk

Alle producten uit het uitgebreide en gevarieerde Kruidvat-assortiment worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Er zijn vijf verschillende zones - Health, Baby, Beauty, Body en Verrassend - die herkenbaar zijn door heldere en frisse kleuren. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. Er is veel keuze uit een groot assortiment gezondheidsproducten en uiteraard geeft de drogist hier graag vakkundig advies over. Ook kunnen klanten kiezen uit een prachtig overzichtelijk aanbod cosmeticaproducten. Achterin de winkel staan de babyproducten, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat-winkel in Wezep kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.250 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment