Bugelisten CMV De Eendracht

WEZEP - Muziekvereniging De Eendracht vermaakt het winkelend publiek en laat zich na lange tijd weer zien op zaterdag 19 september. De Eendracht heeft tijdelijk haar huisvesting in de ‘Huiskamer van Wezep’. Het pand kan wel een likje verf gebruiken. Kunstlokaal Wezep geeft een graffiti workshop voor jeugd van 10 tot 12 jaar, om zo het pand weer een frisse look te geven. Voor jongeren vanaf 12 jaar is er een workshop 3D Streetart georganiseerd door Straathoekwerk Nummer 13. Alle activiteiten vinden plaats tussen 11 en 12.30 uur op het Meidoornplein.

Door Corona is De Eendracht op zoek gegaan naar meer vierkante meters om het hele orkest te kunnen spelen. De Huiskamer van Wezep heeft haar pand ter beschikking gesteld, waardoor de fanfaremuziek blijft klinken in Wezep. Muzikanten van De Eendracht laten graag van zich horen. De optredens zijn om 11 uur op het kleine Meidoornplein en om 12 uur in de muziekkoepel. U bent van harte welkom om te komen luisteren!

Tijdens de graffiti workshop gaan kinderen van 10 tot 12 jaar met eigen ontwerpen de huiskamer pimpen. De workshop begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kunstlokaalwezep.nl. Toegang is gratis.

Nummer 13 staat voor de workshop 3D Street Art op het Meidoornplein. Deze workshop is voor jongeren vanaf 12 jaar. In kleine groepen worden levensgrote kunstwerken gemaakt. Aanmelden kan door een mail te sturen naar 13:   uitslag@nummer-13.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment