bieb

Vanaf deze week is het uitleenpunt van de Bibliotheek Noord-Veluwe weer geopend na een aantal maanden gesloten te zijn geweest i.v.m. corona. De openingstijden zijn gewijzigd, aansluitend op de huidige schooltijden. De maatregelen tegen corona worden in achtgenomen.

De openingstijden zijn:

Woensdag:      14.00 – 15.00 uur

Vrijdag:           14.00 – 15.00 uur

Boeken lenen in Oosterwolde

Sinds 2018 is er in basisschool De Wegwijzer in Oosterwolde een uitleenpunt van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Iedereen die lid is van de bibliotheek kan in de basisschool terecht bij dit uitleenpunt  voor het lenen en inleveren van boeken, óók als je geen kinderen op deze school hebt. Inwoners van Oosterwolde zijn dus voor het lenen en inleveren van boeken niet meer alleen aangewezen op Oldebroek of Elburg, maar kunnen nu ook terecht in Oosterwolde. Boeken die bij een andere vestiging zijn geleend, kunnen ook worden ingeleverd bij dit uitleenpunt.

Er is een mooie collectie boeken aanwezig, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. Verder zijn er grote letterboeken en informatieboeken te vinden. De collectie wordt van tijd tot tijd gewisseld en aangevuld. Het is ook mogelijk om boeken te reserveren via de website van de bibliotheek en deze gereserveerde boeken af te halen in het uitleenpunt in Oosterwolde.

Het Uitleenpunt in De Wegwijzer in Oosterwolde:

  • Boeken lenen
  • Boeken inleveren
  • Gereserveerde boeken ophalen
  • Toegankelijk voor iedereen, jong en oud
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment