POSTER ZINGEN OPENLUCHT

Op zaterdag 29 augustus a.s. om 19.00 tot 20.30 uur organiseren een aantal enthousiaste christenen een openlucht bijeenkomst om samen te zingen. Dit evenement wordt georganiseerd omdat in de meeste gebouwen en kerken niet gezongen kan worden wegens de Corona . Terwijl er diverse mensen behoefte hebben om te zingen. Diegenen die dit event organiseren willen ook met iedereen die aanwezig is die avond Gods naam groot maken en Hem de Eer geven. Dat willen ze doen onder het thema “De Schuilplaats bij God”.

Het openlucht event wordt gehouden op het parkeerterrein en het grasveld Mariënrade achter het Dorpshuis te Wezep. De band Gware uit Kampen zal optreden om het zingen te begeleiden en dhr. Mathhé Vos zal een toespraak houden. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom.

Het event wordt georganiseerd volgens de RIVM normen in kader van Corona.

Vandaar dat we o.a. graag willen weten wie er komen. Aanmelding bij voorkeur via de volgende deze link.  tevens kan men ter plekke op 29 augustus ook zijn of haar naam noteren. Tevens zijn er op de website www.kerkpleinwezep.nl een aantal (basis) afspraken te vinden en we vertrouwen op ieders verantwoordelijkheid hierin.

Mede door de maatregelen is er een ingang naar het terrein en wel vanaf de Turfhorst/Noordsingel.

Hier vind ook de registratie en aanmelding plaats.

De andere ingangen zijn niet toegankelijk mede om de inschrijving te bevorderen.

Tijdens het zingen houden we de afstand van 3 meter uit elkaar in de rij en tussen de rijen is er vier meter. Een en ander zal worden aangegeven. Gezinsleden mogen bij elkaar staan.

Als organisatie vragen we om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.

Dit mede gezien de beperkte parkeermogelijkheden.

Tenslotte hoopt de organisatie dat we samen met velen een mooie bijeenkomst mogen hebben waar we Gods naam groot zullen maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment