hans

WEZEP - Kinderboerderij Voskuilerhoeve is een doneeractie begonnen voor een nieuw varkenshok en twee jonge hangbuikzwijntjes. De laatste twee zwijntjes waren op leeftijd en zijn onlangs overleden. Tot verdriet van vele jonge bezoekers.

De kinderboerderij Voskuilerhoeve ligt aan de rand van Wezep en is een trekpleister voor de jonge kinderen en hun ouders uit Wezep en Hattemerbroek. Naast de geiten, schapen, een pony en diverse kleindieren, zoals konijnen, cavia’s, kippen en fazanten bezat de kinderboerderij ook twee hangbuikzwijnen, Jan en Hans. Beiden waren zij al 17 jaar oud. Jan is als eerste overleden en Hans vond het niet leuk meer zonder zijn maatje en is hem al spoedig gevolgd. Het varkenshok staat nu leeg en de bezoekende kinderen vragen wanneer er weer nieuwe varkentjes komen. De kinderboerderij wil dit ook graag.

Maar na ruim 17 jaar is het varkenshok volledig uitgewoond en moet vernieuwd worden. En daar is geld voor nodig. Omdat de kinderboerderij geen subsidie ontvangt en dus volledig afhankelijk is van sponsors en donateurs, is er een online doneeraktie opgestart. Wie de kinderboerderij wil helpen kan een donatie doen op https://nationaledonatiepagina.nl/campagne/nieuw-varkenshok-123532

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment