200720 kazan 1080x1080

NUNSPEET - Steven Kazàn en Jamie zijn dit jaar als duo op de kaart gezet door het razend populaire ‘Corona TV’. Speciaal voor iedereen die deze zomer vakantie viert in eigen land, hebben zij een zomerprogramma gemaakt: ‘Hey Hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie! Het populaire duo komt daarom deze theaterzomer met de live versie van 'Corona TV' maar liefst 4 keer naar Theater Veluvine. “Een glimlach en een goed gevoel blijft toch heel belangrijk in deze gekke tijden”, vertelt Steven Kazàn.

De video's van 'Corona TV' gaan over Steven die de werkloze goochelaar speelt die elke dag thuis een trucje doet en Jamie is zijn vrouw die daar helemaal gek van wordt. De video’s trekken miljoenen kijkers en de reacties zijn overweldigend leuk. Daarom besloot het duo om met een live versie te komen, naar Theater Veluvine!

‘Hey Hallo’ is een mix van Stevens huidige theatershow én heel veel nieuwe sketches met de heerlijke ongemakkelijkheid van 'Corona TV'. Luchtig entertainment waar je blij van wordt! De shows worden volledig volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM georganiseerd.

Hey Hallo is op vrijdag 30 & zaterdag 31 juli om 16.00 uur & 19.00 uur te zien in Veluvine. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.veluvinenunspeet.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment