WEZEP - Van 21 t/m 28 november 2014 is het de Week van de Mediawijsheid. De Bibliotheek Noord-Veluwe is actief bezig met mediawijsheid en geeft tijdens deze week een training LinkedIn, inloopmomenten voor e-books en informatie op het gebied van mediawijsheid.

LinkedIn

In de training Zakelijk gebruik van LinkedIn leren de deelnemers hoe ze een LinkedIn account aan kunnen maken en hoe ze deze professioneel inrichten, om hun zichtbaarheid te vergroten en sneller een kennisnetwerk op te bouwen. Deze training is in de vorm van een presentatie, waarbij alle ruimte is voor het stellen van vragen, en wordt gegeven op dinsdag 25 november 20.00 uur in Bibliotheek Elburg.

De training kost € 5,00 voor leden van de bibliotheek en € 10,00 voor niet-leden.

Aanmelding voor bovenstaande training is nodig en kan via info@bibliotheeknoordveluwe.nl onder vermelding van telefoonnummer en e-mailadres.

E-book inloopmomenten

In de bibliotheken in Elburg (24/11), Wezep (25/11), Vaassen (26/11), Epe (27/11) en Heerde (28/11) zijn ’s middags inloopmomenten voor vragen over het lezen van e-books van de bibliotheek. Leden kunnen hun eigen tablet of e-reader mee nemen naar de bibliotheek en ontvangen informatie over het installeren en lezen van de e-books. Inmiddels zijn er 7.000 e-books gratis te lezen speciaal voor leden van de bibliotheek!

Informatie

Op de website www.bibliotheeknoord-veluwe.nl zijn ter gelegenheid van de Week van de Mediawijsheid filmpjes en linkjes op het gebied van mediawijsheid verzameld, met bijvoorbeeld internettips en tips om bewust om te gaan met social media. Ook zijn de Bibliotheek apps voor u op een rijtje gezet. Tevens is er informatie over boeken en films rond mediawijsheid te vinden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment