afscheid

WEZEP – Het bestuur van de Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep” heeft onlangs afscheid genomen van een drietal bestuursleden. Op gepaste (1,5 m) afstand, werd afscheid genomen van André van Lierop, Ella Ernst en Arno Kromdijk. André heeft bijna 9 jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Vanaf 2016 was hij voorzitter. Ella heeft ca. 6 jaar plaats gehad in het bestuur. Zij was de laatste 4 jaar penningmeester van de Stichting. Arno vervulde de rollen van algemeen bestuurslid en websitebeheerder. Die laatste taak blijft hij vervullen voor de Stichting. 

De Stichting heeft tot doel om activiteiten ten behoeve van de gasten van zorghotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (financieel) te ondersteunen. 

Als u donateur of vrijwilliger wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Henri Kolkman (tel: 06 - 57 43 59 18) of Thea van Thiel:  e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl. Of zie de website voor meer informatie: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment