mee

1 juli - 16:00 - 17:15 | Gratis / Door Martine Delfos

Autisme, vriendschap en Corona, hoe werkt dat? Na een uitleg over Corona en het effect wat dit kan hebben op mensen met autisme gaat Martine in op vriendschap. Wat is het eigenlijk, hoe geef je vriendschap vorm en hoe houd je een vriendschap vast? Maar ook, hoe moet dat in Coronatijd?

Dr. Martine F. Delfos is klinisch psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker, schrijfster van onder andere: Autisme Ontrafelen. Zij is gespecialiseerd in autisme en beschrijft autisme als een vertraging en versnelling tegelijk. Ieder mens met autisme is anders en heeft een regenboog aan leeftijden in zich. Deze visie biedt een geheel ander perspectief voor diagnose, behandeling en vooral ook opvoeding. https://www.mdelfos.nl/

Via deze link: Webinar 1 juli 2020 kunt u deelnemen aan het Webinar (via Zoom) op 1 juli 2020m 16.00 – 17.15 uur. Meeting ID: 959 7473 5932; Password: 451029

Voor wie?
De Webinars richten zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden uit de provincie Gelderland.

Door wie?
Deze Webinars zijn georganiseerd door een projectgroep van mensen met autisme/vrijwilligers, ouders van kinderen met autisme/vrijwilligers en beroepskrachten in Apeldoorn, onder regie van het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment