david 400x400

OOSTERWOLDE - De culturele sector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Amateurverenigingen kunnen al lange tijd geen repetities of optredens organiseren. De leden van het A-orkest van David Oosterwolde besloten daarom een samenspeelvideo op te nemen. Het bemoedigende koraal ‘Gouden Harpen Ruisen’ van Henk van Loo senior is bedoeld als een muzikaal lichtpuntje in deze moeilijke tijd.

Vanuit huis hebben de leden zichzelf opgenomen en hun partijen ingespeeld. Janicke van Loo bracht alle video’s samen en bewerkte ze tot een mooi geheel. Op deze manier werd het samen muziek maken op afstand toch mogelijk.

De opname is gepubliceerd op de website van het landelijke platform voor amateurmuziek: de Klankwijzer. David doet met deze video mee aan het online Nederlands Kampioenschap voor samenspeelvideo’s. Het publiek is hier de jury. Onder de video is gemakkelijk een stem uit te brengen op deze uitvoering. David wenst u veel luisterplezier!

https://www.klankwijzer.nl/nationale-online-solistenwedstrijd/inzending/b261094a-fba8-4979-8e5e-44bd2fad277f?fbclid=IwAR3obHjPIBbZ4AMmApHEe-dpr0yz9l5tgOCcngA47WzGXuWyFYDPQpVXjKM#.XtZiLyUseH8.facebook

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment