Isala entree

ZWOLLE - Moet u voor onderzoek bloed laten afnemen bij één van de bloedafnamelocaties van Isala ? Dat kan vanaf 2 juni alleen nog op afspraak. Via MijnIsala of per telefoon kunt u een afspraak maken.

Veilig naar de bloedafnamelocaties

Isala ontvangt weer steeds meer mensen voor bloedafname bij één van de priklocaties. De afgelopen tijd was het erg druk bij de bloedafnamelocaties van Isala, aangezien veel prikposten in de regio nog gesloten zijn. Er zijn maatregelen genomen om de bezoeken meer over de dag te spreiden om te voorkomen dat veel mensen tegelijk in de rij of in de wachtkamer zitten en lang moeten wachten. Daarom kunnen patiënten alleen op afspraak bloed laten prikken. Het is veilig om naar één van de locaties te komen. Isala streeft met deze nieuwe werkwijze dat patiënten vlot geholpen worden.

Verwijzing

Wanneer de huisarts of verloskundige een verwijzing geeft om bloed af te nemen voor onderzoek, maakt de patiënt digitaal via MijnIsala een afspraak. Mocht dit niet lukken of lastig zijn, dan is er ook de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken. Op het patiëntbericht dat patiënten van hun behandelaar krijgen staat precies beschreven hoe een afspraak gemaakt kan worden. Wanneer een patiënt in behandeling is bij Isala, dan zal een medewerker van de poli in overleg met de patiënt een afspraak plannen.

Meer informatie over bloedprikken op afspraak. 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment