Smakelijke moestuin

WEZEP - Bij de peuteropvang krijgen kinderen de kans om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen. Vriendschappen opbouwen, spelen en rekening houden met elkaar.  Kinderen leren dit spelenderwijs. Voorlezen, zingen, dansen, werkjes maken en activiteiten binnen en buiten. Het is leuk en leerzaam voor peuters en een prima voorbereiding op de basisschool. Met veel plezier delen wij dan ook mee dat we zijn gestart met het programma  “Smakelijke moestuinen” dat zal bijdragen aan het aanleren van gezonde eetgewoonten. Deze moestuin is een initiatief van Goed Bezig en wordt ondersteund door de Gemeente Oldebroek. Door middel van dit project kunnen jonge kinderen kennis maken met de verschillende soorten groenten en fruit.

De peuters zijn héél enthousiast over de moestuin en hebben geholpen om tuinaarde te scheppen, plantjes te poten, zaadjes te zaaien en water te geven.
Natuurlijk gaan we na het oogsten ook proeven met elkaar en worden de ouders op de hoogte gehouden door middel van een informatiebrief en foto’s die geplaatst worden in het ouderportaal van peuteropvang “de Rank”

Peuteropvang de Rank is één van de acht locaties van SPO.
Heeft u belangstelling voor peuteropvang, dan kunt u contact opnemen met de organisatie (038-3762344) of bekijk hiervoor de website www.skgo.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment