WEZEP - Straks, wanneer Nederland en zo ook onze mooie gemeenschap Wezep weer vrij is van Corona willen de Stichting Oranje Comité Wezep en Blauw Witte Leeuwen de mensen in de zorg en andere vitale beroepen en hun families en trouwe donateurs een muziekavond aanbieden als dank-je-wel voor het werk dat zij juist nu in deze periode vol passie doen. Meerdere artiesten zoals de Havenzangers, Willem van Hooren, DJ Martijn, Danny Heden, Dennis van Velzen en nog vele andere hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. Om dit muziekfeest te realiseren gaan beide organisaties een “samen Sterk” bedank-actie houden.

Zij hebben in één van de volgende edities van de Veluwe Koerier de middelste 2 pagina’s opgekocht waarvan het de bedoeling is dat ze boordevol namen komen te staan van mensen die mensen in de vitale beroepen bedanken en namen van mensen die werkzaam zijn in een van deze beroepen.

Hoe werkt het?

Je kunt je eigen naam of die van een ander laten vermelden op de pagina’s voor een minimaal bedrag van €5 per naam.  Een groter bedrag, met stappen van €5 mag natuurlijk ook, graag zelfs. Namen van mensen uit de vitale beroepen zullen vermeld worden in een mooi hart wat geplaatst wordt op de pagina’s.

Voor iedere €5 die je schenkt, krijg je een waardebon van bloemisterij De Orchidee ook ter waarde van je inleg.

De actie kost u dus niets en u heeft een mooie bos bloemen voor uzelf of voor Moederdag of een stuk op tafel.

Wil je ook meedoen om deze actie tot een enorm succes te maken en samen straks op een groot muziekfeest “Samen Sterk”  te laten zien en de toppers te bedanken?   Doe dan mee!

Noteer op een briefje je naam, adres en telefoonnummer en de manier hoe je vermeld wilt worden in de Veluwe Koerier. Dit kan dus je eigen naam zijn en/of die van iemand die je wilt bedanken. Stop dit briefje samen met het geld in een envelop en breng dit naar een van de volgende adressen: Cotoneasterstraat 42, Vlasakker 16 of Schaapskooi 48.

Je krijgt dan gelijk de waardebon mee of als men niet thuis is wordt het bij je thuis bezorgd.

Ben je niet in de gelegenheid om aan de deur te komen, stuur ons dan een messenger-bericht via onze facebookpagina of je stuurt een mail naar socwezep@live.nl of je belt 06-10796496.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment